helsinki-event.jpg

Tapahtuma

Ratkaisut tehokkaampaan työhön

Kuinka säilyttää henkilöstön tietotaito ja osaaminen ajan tasalla yrityskentän jatkuvassa myllerryksessä? Kuinka perehdyttää uudet työntekijät nopeammin ja sitouttaa heidät pysymään yrityksessäsi? Entä miten yrityksesi voisi tukea työntekijää kehittymään luontevasti työn ohessa? Tapahtumassamme kuulet, miten henkilöstön osaamisen hallinta saadaan tukemaan liiketoiminnan keskeisiä tavoitteita.

Digitalisaatio luo yrityksille uusia mahdollisuuksia ja ratkaisuja henkilöstön osaamisen hallintaan ja tiedon jakamiseen. Oppimisen digitalisaation edellävijä Arcusys ja Liferay järjestävät tapahtuman, josta poimit mukaasi käytännön vinkit, joiden avulla hallitset henkilösi osaamista ja teet siitä kilpailuedun. Tapahtuma on maksuton.

Puhujat

andy_lancaster500px.jpg

Andy Lancaster

Head of Learning and Development Content, CIPD (UK)

Andy Lancasterilla on yli 25 vuoden kokemus organisaatioiden oppimisen kehittämisestä. Hän on työskennellyt kaupallisissa teknologiayrityksissä sekä järjestöissä, ja toiminut konsulttina. Nykyisessä työssään CIPD:llä Andy vastaa ammatillisesta kehittymisestä ja oppimistuotteista, digitaalisista sisällöistä, valmennuksesta ja mentoroinnista, johtamisesta sekä liiketoimintapsykologiasta.

@AndyLancasterUK

ilkka-lagerstrom-helsinki-event.jpg

Ilkka Lagerström

Director, Talent Acquisition, Barona

Ilkalla on yli 12 vuoden kokemus rekrytoinnista ja osaamisen hankinnasta. Hän vastaa Baronan rekrytointipalveluista, rekrytointimarkkinoinnista sekä rekrytointi prosessin kehittämisestä. Hän myös toimii Baronan keskitetyn rekrytoinnin palvelukeskuksen vetäjänä. Ennen Baronan uraa hän ehti työskennellä useita vuosia Manpower Group:ssa ja Adeccolla eri rooleissa. Ilkka on modernin rekrytoinnin ja ehdokaskokemuksen fanaatikko ja edelleen hyvin ”kädet savessa” erilaisissa asiakas projekteissa ja palveluissa. Ilkka on uransa aikana työskennellyt eri kokoluokan yritysten kanssa – start-upeista Fortune 500 yrityksiin – kuten Nokia, KONE, Stora Enso ja Tieto.

@IlkkaLagerstrom

jari-jarvela500px.jpg

Jari Järvelä

Vice President, Sales Europe, Arcusys

Jari Järvelän asiantuntijuus oppimisen digitalisaation saralla on laajaa, sisältäen niin ratkaisukehityksen kuin valmiin tuotteen käyttöönoton. Järvelä on vienyt Arcusysin päätuotetta –Valamis-oppimisympäristöä– useiden eri toimialojen organisaatioille. Hän on ollut aktiivinen toimija Valamis-oppimisympäristön kehityksessä ja muokkaamisessa eri toimialoja parhaiten palvelevaksi.

rolf-helsinki-event.jpg

Rolf van der Steen

Regional Manager, Nordics, Liferay

Rolf van der Steen toimii international managerina Liferaylla. Hänellä on laaja kokemus onnistuneen liiketoiminnan rakentamisesta erilaisissa kilpailluissa ympäristöissä. Hänellä on myös kokemusta IT-projektien johdosta, palveluiden maailmanlaajuisesta hankinnasta, jakelun hallinnasta ja korkean suorituskyvyn palvelukeskusten rakentamisesta.

jyri-pekka.jpg

Jyri-Pekka Makkonen

Head of Sales, Arcusys

Jyri-Pekka Makkonen on toiminut yli 15 vuotta ICT myynnin johdon tehtävissä, konsultoinnin ja kehittyvien teknologioiden parissa. Jyri-Pekka on viimeisen 7 vuoden aikana erikoistunut koneälyn ja datalähtöisen liiketoiminnan kehittämiseen. Arcusysillä Jyri-Pekan roolina on digitaalisen oppimisen ja kognitiivisen tietojenkäsittelyn menetelmien ja teknologioiden kaupallistaminen.

Viisi syytä osallistua tapahtumaan

 1. Kuulet miten henkilöstön osaamisen hallinta saadaan tukemaan liiketoiminnan keskeisiä tavoitteita.
 2. Opit, miksi digitalisaatiossa on kyse kulttuurin muutoksesta,  jota teknologia tukee.
 3. Pääset keskustelemaan osaamisen hallinnasta ja henkilöstön sitouttamisesta vertaisryhmän ja alan asiantuntijoiden kanssa.
 4. Tutustut ratkaisuihin, joiden avulla henkilöstön osaaminen pysyy ajan tasalla, informaation jakaminen on tehokasta ja työntekijöille jää enemmän aikaa varsinaisille työtehtäville.
 5. Saat nauttia Ravintola The Cockin tarjoamista herkuista!

Ohjelma

 • 13:00
  Andy Lancaster: Knowledge management and engaging employees in the digital transformation age
  "In a world in which the nature of work, the workplace and workforce are transforming at a relentless pace, organisations must respond to change. Transformation of the organisation is inextricably linked to the transformation of individuals. For that to be a reality learning must be at the core; aligned to business priorities, available anytime, anyplace, anywhere through a creative blend of courses, content, communities and collaborative activities."
 • 14:20
  Kahvia ja pikkupurtavaa.
 • 14:40
  Ilkka Lagerström
  Työntekijät digitalisaation & kehittyvien teknologioiden aikakaudella
 • 15:20
  Jari Järvelä: Personoitu oppiminen digitalisoituvassa työssä
  Rolf van der Steen: Workforce transitions in the time of automation
 • 16:00
  Round Table -keskustelu
  Puhujat johdattelevat keskusteluihin päivän aiheista. Voit valita mihin keskusteluun haluat osallistua.
 • 17:00
  Tapahtuma päättyy.
hen-house-venue.jpg

Areenana toimii

Ravintola The Cock | Hen House

Fabianinkatu 17
00130 Helsinki

Tarjoamme osallistujille kahvia ja pikkupurtavaa sekä juomat round table -keskustelua siivittämään. 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Lisätietoja ratkaisuista

Jari Järvelä
jari.jarvela@arcusys.fi
+358 50 564 3101

 

Lisätietoja tapahtumasta

Jenni Härkin
jenni.harkin@arcusys.fi
+358 50 342 4290

Tutustu osaamisen hallintaan ja oppimisen digitalisaatioon

arcusys-white-paper-hubspot.jpg

White Paper: Oppimisen digitalisaatio

Lataa oma kopiosi oppimisen digitalisaatiota käsittelevästä White Paperista. Paperin ovat kirjoittaneet Dr. Charles Camarda NASAlta ja Janne Hietala Arcusysilta.

Lue lisää
finassi-blogi.jpg

Blogi: Kyky oppia ja muuttua on finanssialan toimijan elinehto

Oppimisen integroiminen osaksi organisaation päivittäistä toimintaa on tehtävä nyt. Osaamisen kehittäminen on uuden teknologian hyödyntämisen edellytys. Paljon puhuttu tekoälykään ei pelasta tulevaisuudessa, jos sen jalostamaa tietoa ei osata tuoda osaksi arkea.

Lue lisää
arcusys-learning-600px.jpg

Blogi:  Luo hyvä oppimiskokemus ja sitouta työntekijät

Onnistunut asiakaskokemus on liiketoiminnan kannalta tärkeä, mutta samoja periaatteita voi ja tulee soveltaa myös oppimiskokemuksen rakentamiseen.

Lue lisää
    

Arcusys & Liferay

Arcusys on kansainvälisesti kasvava oppimisen digitalisaatioon erikoistunut IT-yritys. Liferay on maailman johtava avoimen lähdekoodin portaalialusta. Valamis on Arcusysin kehittämä oppimisympäristö (Learning Experience Platform, LXP), joka toimii Liferay-ympäristössä. Valamis LXP auttaa asiakkaita luomaan osaamisen kehittämisestä kilpailuetua digitaalisessa murroksessa. Arcusysin asiakkaita ovat suuret organisaatiot sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.